Fal ÇeşitleriSu falı bakma

En iyi Su Fali Bakma

Su fali

En iyi Su falı Bakma ile ilgili bilgiler!

Su falı için herhangi bir malzemeye bir araca gerek duyulmuyor. Bu falı bakan ferdin sadece kendisi tarafından görülmesi mümkündür. Ancak pek az kişiler tarafınca fal konusunda ustalaştığından karşısındaki ferdin geleceğini de tahmin etme kabiliyetleri de gelişmiştir. Bu fala bakmaya başlamadan önce sahip olmanız ihtiyaç duyulan bazı işlerde olmalıdır. Bu işlerden bazıları da şunlardır; ilk etapta içinizde tüm çekememezliği, fırsatçılığı, kıskançlığı ve kötü niyetlerinizi silmeniz gerekmektedir. Böyle olduktan sonrasında meleklerden de yardım isteyebilirsiniz. Bununla birlikte konsantre dersleri almanız gerekiyor ve dıştan gelecek çok yoğun sesler veya darbelerden de etkilenmeden konsantre olabilirsiniz. Bu iki işi de bitirebilirseniz yavaşça artık su falına bakabilirsiniz. Su falına bakıyorsanız eğer kesinlikle meleklerden de yardım almalısınız. Su falına şimdi iyi mi bakacağım?

Diye sorarsanız; önce su falına bakan kişilerin birden fazla ayrı ayrı yöntemleri vardır. Su falına bakmaya yeni yeni başlamış iseniz en basit bakma yönteminden başlayacaksınızdır. Bu yöntem ile yeni olduğunuz için ruhsal varlıklarla çok fazla mesajşime geçmeniz gerekmez. Bir tek yoğun olarak konsantre olmanız kafi olacaktır. Bu falı yaparken en önce kullanılan malzeme kısaca bir tas alınız ve falına bakmanızı isteyen fert ya da kendinize bakıyor iseniz fala bakacak olan fert tası su ile doldurmalıdır. Suyu mutlaka fala bakacak olan birey doldurması gerekiyor..

su-fali-bakma-melekler
su-fali-bakma-melekler

Eğer başkası suyu doldurursa falda aslabir sonuç görülmez. Bi tasa su kattıktan sonrasında ortamın sessiz ve sakin olması gerekir ve içeriye çok fazla ışık girmemeli kısaca rahatsız edecek bir şey olmaması gerekiyor. Çevredeki kişileri sessiz olması için uyarınız. Bu ortamı sağladıktan sonrasında öğrenmek istediğinizin adını ve motifini vermelisiniz. Örneğin mesela eğer sevmiş olduğime kavuşacaksam suyun içine ay doğsun şeklinde bir sözdür. Öncelikle konsantre olduktan sonra artık fala bakmaya başlayabilirsiniz. Konsantre olduktan sonrasında suya bakarak su ile iletişime geçecek benzer biçimde olduysanız artık falın sonuçlanmasına yaklaşmış olduğunuzu anlarsınız…

İSTANBUL Bakırköyün en iyi medyumu!

İnsanın doğasında var olan enerjiyi, negatif ve pozitif yönde olarak ele alırsak, medyum Nedir kahin ;İnsanlar üzerinde
mevcut bulunan, negatif enerjiyi görerek, bu enerjinin o fert ve nesneden dışarı atılmasını ya da kontrol altında
tutulmasını sağlamaktır. Bireyin yada nesnenin karşılaşılabileceği çekince ve önemli vakalar hakkında , geçmiş ve de
gelecekten bilgi veren kişi anlamındadır. Kahin Nedir – Medyumu, öteki insanlardan farklı kılan yapısı, onun olaylar
karşısındaki görüş açısıyla bir iletici olarak data vermesi, kişi veya nesne hakkında,kendi sorduğu soruları, mistik güçten
aldığı cevaba, kendi yorumunu da katarak bildirmesidir.

Bakırköy bölgesinin en iyi su falı falı bakan  Hizmetinizde! Bakırköy en iyi medyumlar

Su falı Bakmak Dünya’da malum tüm fal türleri içinde en zor olan fal türüdür. Bu fala hepimiz bakamaz. Bu fala bakacak olan falcının kalbi temiz olmak zorundadır. Bu fal için temiz bir kap yada boş bardağa su doldurulur. Niyetlenen sual sorulur. Uygun dualar okunması mümkün. Fala iyi konsantre olmak gerekir. Bunun için sessiz bir ortam ve mum ışığı tercih edilmelidir. Meleklerin desteğiyle beliren şekiller ve semboller dikkatlice yorumlanır. Su falına günde minimum üç kere bakılmalıdır. Bu fal, fal bakan üzerinde oldukça çok ağırlık bırakır bundan dolayı uzmanlar tarafınca bakmanızı öneriyoruz. Medyumlarımız siz değerli ziyaretçilerimizin hizmetinizdedir.

Bakırköyde Su falı bakma

 

En iyi medyumlar bakırköydeki cafemizde su falınıza bakıyor…
Meleklerbahçesi

Etiketler
Daha Fazla Göster

ilgili makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Kontrol et

Close
Close
Call Now ButtonHemen Ara