El falı nasıl bakılırFal Çeşitleri

En iyi El falı bakma

Bakırköy en iyi el falı bakma

Story Highlights

  • El falı bakma
  • Fal bakma
  • Bakırköy fal bak
  • şirinevler fal bak
  • Ataköy medyum
  • medyum ataköy

Bakırköy En iyi El falı bakma?

El falı, kökleri Hint astrolojisi ile Roma imparatorluğu devri falcılarına uzanan bir öğretidir. Amacı insan karakterini ve geleceğini elin yapısına ve çizgilere bakarak analiz etmektir.

El Seçimi :

El falınıza bakmak için şuan aktif olarak kullandığınız elinizi kullanmalısınız. Sağ eliyle yazı yazan bir kişinin aktif eli sağ elidir.

El Falı

Elimizde 4 ana çizgi bulunmaktadır.

1 : Kalp çizgisi

2 : Akıl çizgisi

3 : Yaşam çizgisi

4 : Kader çizgisi (Sadece Bazı insanlarda bulunmaktadır.)

Kalp Çizgisi :

Duygusal yönümüz, romantizme bakış açımız ve kalp sağlığımız hakkında bilgiler vermektedir. Soldan veya sağdan okunabilir. ( Hangi elimizi kullandığımıza göre değişmektedir.)

Akıl Çizgisi :

Akıl çizgisi öğrenme şeklimiz , iletişim tarzımız entelektüel yönümüz ve bilgiye olan açlığımız ile ilintilidir.

Yaşam Çizgisi :

Baş parmağımız yakınlarında başlayarak bileğimize doğu bir açıyla giden çizgidir. Fiziksel sağlımız ile genel sağlık durumumuz hakkında bilgiler verir. Bilinenin aksine uzunluğu hayatımızın uzunluğu ile bağlantılı değildir.

Kader Çizgisi :

Avuç içimizden başlayan çizgidir. Her insanda kader çizgisi olmayabilir. Kontrolümüz dışında hayatımızı etkileyecek olaylar yani dış etmenler kader dediğimiz olaylarla ilintilidir.

Falda Şiromansi Nedir?
El çizgilerine bakarak ve bunları yorumlayarak kehanette bulunma sanatı olarak bilinebilir. Özellikle Bohemyalılar (Çingeneler) tarafınca uygulanagelmiştir. Dolayısıyla Eski Mısır’a, Hindistan’a ve çok eski çağlara bağlanabilecek uzak bir geçmişi olduğu rahatça söylenebilir. Okültistler de bunu eski devirlerden beri uygulamaktadırlar.
Okültistlere gore vücudumuzdaki çizgiler, pek çoklarının iddia ettikleri benzer biçimde günlük uğraşılarımızın sonucunda ortaya çıkmış değildirler. En az kullanılan sol elde daha çok çizgi vardır ve yeni doğmuş çocuklar (ki hemen hemen uğraşı edinmemişlerdir) da avuç içlerinde pek çok çizgiye sahiptirler. Şiromansi sol elin avuç içi incelenerek gerçekleştirilir. Ayrıca, şiroloji veya şironyomoni (chirognomonie) sanatını da görmekteyiz. Burada da, elin hatlarına, şekline bakarak bireyin karakterini idrak etmek söz konusudur.
El Falı iyi mi Bakılır?

En iyi el fali bakırköy meleklerbahcesindeki medyumlarımız farkıyla.. MELEKLERBAHÇESİ

 

Etiketler
Daha Fazla Göster

ilgili makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Close
Call Now ButtonHemen Ara