En iyi fal bakma bilgileri

Burçlara Göre Aşk ve Cinsellik

burçlar

Günümüzdeki Araştırma Ve Bulgulara Göre Burçların Aralarındaki Sır ve Cinsellik Perdeleri ?

 

burcumuz aşka ve sekse iyi mi bakmış olduğumızı gösteren bir şifre gibidir. Yükselen burcunu bildiğimiz bir kişinin ilişkilerde iyi mi davranacağını öğrenebiliriz. Bu tutum ve yaşam biçimı bizlere uygun geliyorsa temas güçlenerek devam eder. Yükselen burca nazaran bireylerin girdiği bir tip grubu vardır.
EROS Grubuna giren yükselen burçlar KOÇ ve TERAZİ, MANIA grubuna giren yükselen burçlar BOĞA ve AKREP, STORGE grubuna giren yükselen burçlar ASLAN ve KOVA, AGAPE grubuna giren yükselen burçlar BAŞAK ve BALIK, PRAGMA grubuna giren yükselen burçlar YENGEÇ ve OĞLAK , LUDUS grubuna giren yükselen burçlar İKİZLER ve YAY’dır.

burclara-gore-ozellikler
burclara-gore-ozellikler

İstanbul ilinin en yoğun semtlerinde, Bakırköyun en iyi medyumları fal bakıyor.

Burçla Arasında Terazi ve Koç Cinsellik

Bu aşk seçimina ” tutkulu duygusal tarz ” diyebiliriz. Böyle insanoğlu karşı cinsle ilişkilerinde denge ve uyum ararlar. Görünümü iyi huylu olan insanoğlunun eşini mutlu etmeye yönelik tutumu göze çarpar. Kullandığı yöntem, mevzuşkan olmak ve eşiyle entelektüel düzeyde mesajşim kurmaktır. İki taraf, arasında çıkacak problemlerı tüm yönleri ile tartışır ve sonuç almaya çabalar.

İçinde bulunduğu toplumun ilişkileri hakkında ne düşündüğü ve doğru olanın ne olduğu mevzusunda kuşkular taşır. Neticeta, evleneceği yaşam ortağını bulmak gerekliliği, onu ”aşka aşık olmak” görüsünü pekiştiren aşk ilişkilerine yöneltir. Sevginin sürdüğü boyutta eşine bağlı , ince düşünceli, nazik ve saygılıdır. Fakat, eşi romantik jestlerine karşılık veremezse kaprisli, hüsrana uğramış ve canından bezmiş birisi olabilir. Bu insan eşinin sevgisini kulaklarına fısıldamasını bekler. Güllerin ve şarabın verdiği duygusal hazları sever. Evlilik, beraberliğine itibar ettiğinden, eşi ile arasındaki bağların sağlam ve kesin olmasına değer verecektir.

Bu şekilde birinin aşk ve cinsellik tarzı ”Eros” stili olarak adlandırılır ve romantik aşk kapsamındadır. Bu genel olarak fizyolojik ve coşkulu bir aşktır. Eşinde aradığı en önemli şart  onun fiziksel çekiciliğe haiz olmasıdır. Düşünde yarattığı aday onu cezbedecek harici görünüşe haiz herhangi birisi olabilir. Hoşlandığı insanın onu çektiğini ve coşku yarattığını içtenlikle dile getirir. Fiziksel yakınlaşmanın Bakırköy fal olabildiğince çabuk olmasını arzular. Bu insan aşk ve seksi yaşamın en önemli amacı ve girişimi olarak kabul etmektedir. Sevmiş olduği insana yakın olma isteğini ve aşık olma arzusunu her fırsatta düşünce, söz, girişim ve jest olarak ortaya koyacaktır.

Burçların , Akrep Boğa Burçları Cinsellik

Bu tür aşk ve cinsellik tipine ” Deli şeklinde aşık” tarzı diyebiliriz. Yüksek düzeyde ihtiraslı olmasına karşın, özel ilişkilerinde şefkatli ve sadık olmaya meyillidir. Kendine eş olarak sadık duracak ve güvenilecek birini arar. Genellikle yaşadığı yeri ve yuvasını güzelliklerle donatmaya çalışır. Sevmiş olduği ile beraber yaşayacakları yerin ruhsal durulma ve bağlılık atmosferi ile dolmasını ister.
Elindeki tüm maddi olanakları kullanacak kadar cömert birisidir. Adeta eşine yağmur şeklinde her şeyi vermek ister. Buna karşın verdiklerinin karşılıksız olacağını düşünmek yanlıştır. Bunların karşılığında partnerinin sadakat ve sevgisini bekleyecektir. Bilinçli olmadan ve farkına varmadan sevdiğine fazlaca sahiplenici davranır. Haiz olma arzusu öyle alanlara yayılır ki, eşini mülk şeklinde görmeye koşullanabilir.
İlişkilerinde güvenlik arayacaktır.. Düşkünlüğünü gösteren davranışlarla eşini rahatlatmayı ve refah vermeyi istemektedir.Aynı davranışları eşinden de bekleyecektir. Yoğun durumlarda bağlılık gösterileri partneri için boğucu olmaya başlayabilir. Bu karakterin olumsuz tarafları içinde çelişkili bir vaziyet vardır. İlişkilerinde eşinden aldığı vaatler veya teslimiyet karşısında ortaya kendini beğenmiş bir kişilik çıkabilir.
Arkadaşlıklarda ve ilişkilerde duygu ve cinsellik çok önemlidir. Fal Bakırköy Kendi ruhsal ve fiziksel tatmin duygusunu eşinden daha ayrıcalı görecektir. Eğer, cinsel ilişkisi fiziksel olarak tatmin sağlamıyorsa hissedeceği hüsran duygusu ile eşinden nefret etmesi de mümkündür. İlişki giderek gerilim kazanırsa, başlangıçta bunu bitirmek için isteksizdir. Bir süre güven duygusu ile her şeyin düzelmesini bekleyecektir. Fakat sonunda biten bir ilişkiyi yeniden canlandırır.

Bakırköy Medyum,falci!En iyi medyumlar bakırköy Meleklerbahçesi

Eski Yunan dilinden esinlenerek ”Mania” adı verilen bu aşk stiline deli benzer biçimde aşk diyebiliriz. Sevmiş olduğine her şeyi ile sahip olmak isteyen, mülkiyetçi bir sevgi türüdür. Aşk ve seks meyilleri içinde en çok tutkulu ve duygulu bir karakteri gösterir. Bu şekilde birisi deli benzer biçimde aşık olabilir. Gizlilik, karmaşa ve duygusal incinmeler kapsayan ilişkiye şiddetli arzu duyar. Yeni bir ilişkiye başlarken karmaşa ve kabarık duygular içindedir. Karşılıklı itimat ve haz ortamını sağlayınca, kendine ilişik özel bir ilişkiye sahip bulunduğunu düşünerek mutlu olacaktır.

 

Burçlar Arasında Kova ve aslan Cinsellik Terimleri

Aslan ve Kova Burçları sex
Storge aşk stiline ” naturel sevecenlik”adını verebiliriz. Bu şekilde olan birisi yakın ve özel ilişkilerinde büyüleyici ve karizmatik etkisinde bırakır bırakır. Bu insanın görünüşündeki içtenlik ve sıcak içtenlik başka insanları çeker ve fanatik bırakır. Karşı cins tarafınca ilgi görür ve pohpohlanır. Hayranlarına hiç eğer olmazsa bir süre beklediklerini vermeye yönelir. Bu şekilde birisi ilişkiye önce evlilik amacı ile değil, romantizm için girer. Eşini memnun etmekten zevk duyar. Sevgisini fiziksel sevecenlik ve duygusal destekle gösterir. Karşı cinsle ilişkiye girdiğinde partnerine güçlü olarak bağlanan birisidir. Yaşamını nadir olarak sadece ve benzeri olmayan olarak geçirir.
Tüm benliği ile tamamen aşık olsa ve bir söz verse de, gözleriyle fanatiklerinı arayacaktır. Ayrıca flört etmeye meyletmesi eşini sevmediği veya ona ihtiyacı olmadığı anlamına gelmez. Kendisini her zaman küçümsenilmeyen, sevilen ve takdir edilen birisi olarak duymak doğasında vardır. Burada unutulmaması gereken şey, her eşin bu şekilde davranışlara hoş bakmayacağıdır. Bu tarz aşk ve seks yönelimine doğal sevecenlik  Meleklerbahçesi Dejavu cafe Bakırköy  Yada dostluk sevgisi tanımını yapabiliriz. Bu önce arkadaşlıktan süregelen bir sevgi tarzıdır. En şefkatli, sevecen ve eğlendirici aşk seçimidır. Oldukça bireyseldir ve bu şekilde kalmayı istemektedir. Aşkın korkunç heyecanlar vermesini ve böyle başlamasını beklememektedir.
Eşine duygularını direkt açmak yerine beraber yapmaktan hoşlandığı şeyleri deneyerek duygularını belli etmeye yönelir. Beraber yapılan ve konuşulan ilginç şeylerden hoşlanır. Onun için aşk beraber yapmaktan zevk duyulan şeyleri yaşamaktır. Bu şekilde birisi için en iyi sevgili, çevresinde olan ve onu eğlendiren insandır.

Bakırköy Medyum

Bakırköy Falci

Bakırköy En iyi Falci

Burçlara Göre Fal bakma sanatı En iyi medyumlarımız farkıyla.. Meleklerbahçesi

Etiketler
Daha Fazla Göster

ilgili makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Close
Call Now ButtonHemen Ara